[flexy_breadcrumb]

Veel Gestelde Vragen

Allure van Nancy is een salon gespecialiseerd in wimpers.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom hebben we er bewust voor gekozen exclusieve en hoogwaardige producten te gebruiken die ook vegan en cruelty-free zijn. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze klanten er goed uitzien en zich goed voelen.

Wij bieden Classic Lashes, Volume Lashes, Hybride Lashes, Mega volume Lashes en Lash Volume Lift.
Merken die wij gebruiken: Nouveau, DLUX professional, Blink en Allure Lashes.

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Als u het antwoord dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Als u nog niet weet of wimperverlengingen iets voor u zijn. Dan kunt u kiezen voor deze Trial Lashes (proefwimperextensions).

Met deze behandeling krijgen niet al uw natuurlijke wimpers een wimperextension. Normaal gesproken hebben mensen gemiddeld 100 tot 250 natuurlijke wimpers per oog. Bij de behandeling met de wimpers worden slechts 30 tot 50 wimperextensions toegepast. Zodat u het kunt uitproberen en wennen aan het dragen van wimperextensions.

Omdat er weinig extensions worden toegepast met deze behandeling, bieden we daarna geen navulbehandeling.

Er zijn verschillende namen voor Classic lashes, zoals one by one eyelash extensions, natural eyelash extensions, natural lashes.

Als u een natuurlijk mascara-effect wilt, zult u tevreden zijn met deze wimperextension-behandeling. Bij deze behandeling wordt 1 wimperextension op 1 natuurlijk haar aangebracht.

Voor permanent mooie volle wimpers adviseren wij u om elke 2 tot 3 weken een refill behandeling te doen.

Volume wimperextensions begint met 2D wimper extensions, dit betekent 2 wimperextensions op 1 natuurlijke wimper. 3D wimperextensions betekent 3 wimperextensions op 1 natuurlijke wimper. 4D betekent 4 wimperextensions op 1 natuurlijke wimper. De Volume-wimpers gaan door tot 5D, dus 5 wimperextensions op 1 natuurlijke wimper. Hoe meer wimperverlengingen, hoe voller de look.

Voor permanent mooie volle wimpers adviseren wij u om elke 3 tot 4 weken een refill behandeling te doen.

Ook bekend als SVS Lashes. Dit is een mix van Classic en Volume lashes, wat betekent de ene natuurlijke wimper 1 wimperextension kan dragen en een andere misschien meerdere wimperextensions kan dragen. Voor degenen die volume met een natuurlijk effect willen.

Voor permanent mooie volle wimpers raden we aan om elke 3 tot 4 weken een refill behandeling te doen.

Dit type wimperextensions wordt vaak gedragen door beroemdheden. Denk aan Kim Kardashian, Kylie Jenner, JLo enz. Bij Allure by Nancy kunt u deze look ook krijgen, zelfs als u zelf weinig wimpers heeft. Met Mega-volumebehandeling worden ultradunne wimperextenions gebruikt, waardoor maximaal 16 wimperextenions aan 1 natuurlijk haar kunnen worden bevestigd. Dit zorgt ervoor dat elke look die u wilt mogelijk is.

Voor permanent mooie volle wimpers adviseren wij u om elke 4 tot 5 weken een refill behandeling te doen.

De wimperextensions gebruikt door Allure by Nancy zijn handgemaakt van PBT-vezels, PBT-vezel is een hoogwaardig synthetisch materiaal. De wimper extensions verschillen van gewone synthetische wimpers vanwege de coating waarmee ze zijn afgewerkt. Het verschil tussen synthetic mink, synthetic silk, real mink en real silk is de manier waarop de extensions zijn geproduceerd.

Synthetic Mink: Synthetische wimpers met een natuurlijke matzwarte kleur. Ze zijn zijdezacht en flexibel, de krul van de Mink lashes is sterker dan de Silk lashes en kan niet van echte haren worden onderscheiden.

Synthetic Silk:
Synthetische wimpers met een intens glanzend zwarte kleur. Ze zijn zijdezacht en flexibel.

Real Mink: Real Mink lashes zijn afkomstig van nertsen (dierenhaar).

Real Silk: Real silk komt van bepaalde cocons van insectlarven.

*Bij Allure by Nancy kunt u geen Real Mink of Real Silk krijgen, omdat het niet diervriendelijk is en allergische reacties kan veroorzaken, bovendien verliezen de haren na verloop van tijd hun krul.

Kies samen met uw wimperstylist wat het beste bij u past en welke behandeling het beste is voor het gewenste resultaat en uw natuurlijke wimpers. De wimperstylist bedekt uw onderste wimpers met tape of pads om de onderste wimpers te beschermen. Uw wimpers worden vervolgens grondig schoongemaakt voor een betere hechting van de wimperextensions. De extensions worden met speciale wimperextensionlijm bevestigd aan elke natuurlijke wimper. Het is belangrijk dat u uw ogen gesloten houdt gedurende de gehele behandeling.

Bij de meeste salons duurt een behandeling 1,5 tot 4 uur.
Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde procedure duurt een behandeling 1 tot 2 uur.

Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde procedure duurt een behandeling 1 tot 2 uur (afhankelijk van het volume).

Een Refill/ Touch-Up duurt maximaal 1 uur (afhankelijk van hoeveel extensions nodig zijn).

Tijdens een behandeling worden wimperextensions met een speciale lijm zorgvuldig aan uw eigen natuurlijke wimpers bevestigd. De lijm is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemische middelen. Zelfs met gevoelige ogen zou u geen problemen mogen ondervinden.

Classic Lashes
De wimperextensions worden met de One by One techniek op uw natuurlijke wimpers aangebracht. Dat betekent dat al je wimpers een eigen wimperextensions krijgen.

Hybride wimpers
Een mix van Classic Lashes en Volume Lashes. Sommige wimpers kunnen 1 wimperextension dragen en andere kunnen tot 5 extensions dragen.

Volume Lashes
Met de Volume wimperextensions worden 2 tot 5 wimperextensions bevestigd aan 1 natuurlijke wimper. Dat betekent dat elke natuurlijke wimper maximaal 5 wimperextensions krijgt.

Mega Volume Lashes
Maximaal 16 wimperextensions op 1 natuurlijke wimper.


Gemiddeld hebben we 90 tot 120 natuurlijke wimpers per oog. Het aantal aangebrachte extensions verschilt afhankelijk van de behandeling en de hoeveelheid natuurlijke wimpers van uzelf.

Classic lashes
90 tot 120 wimperextensions per oog

Hybrid lashes
135 tot 180 wimperextensions per oog

Volume lashes
180 tot 720 wimperextensions per oog

Mega Volume lashes
630 tot 1920 wimperextensions per oog

  • Vermijd water gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.
  • Eerste 48 uur geen warmte zoals sauna, solarium, warme douche, zwemmen etc.
  • Gebruik geen olie- en olieproducten. Alleen producten op waterbasis!
  • Wrijf niet in de ogen, trek niet aan de wimperextensions, lig er niet op enz.
  • Wrijf de wimpers voorzichtig droog na het reinigen of douchen.
  • Maak ze elke dag goed schoon.
    Een wimerperextension aftercare kit is beschikbaar in onze webwinkel en in de salon.

We gebruiken alleen hoogwaardige synthetische wimperverlengingen. Deze zijn getest en veroorzaken geen gevoelige reactie.

De wimpers worden aangebracht met een speciale lijm, die gemaakt is met natuurlijke ingrediënten en geen chemische middelen bevat. Zelfs met gevoelige ogen zou u geen problemen mogen ondervinden.

De dampen van de lijm kunnen de ogen een beetje prikken, maar alleen als u ze niet gesloten houdt.
Het is ook mogelijk om een ​​lijm te gebruiken die geen dampen afgeeft, maar deze lijm houdt niet zo lang.

Lijm met dampen: houdt maximaal 8 weken vast (als uw natuurlijke wimper er niet af valt).

Lijm zonder dampen: houdt maximaal 2 weken vast (als uw natuurlijke wimper er niet af valt).

Wimperextensions zouden absoluut niet schadelijk mogen zijn.

Elke natuurlijke wimper heeft zijn eigen groeicyclus. Wimpers hebben 3 levensfasen: de eerste fase is de groeifase, de tweede fase is de rustfase en de laatste fase is de fall-off-fase. Bij de fall-off fase vallen uw natuurlijke wimpers af. Uw natuurlijke wimpers worden constant vervangen net als uw hoofdhaar. Dus voor elk haar dat wegvalt, groeit er een nieuwe. Wimperextensions versnellen de groeicyclus niet.

Alleen slechte behandelingen en het gebruik van producten van slechte kwaliteit of ongeschikte producten kunnen schadelijk zijn.
Bij Allure by Nancy is dit nooit het geval.

Houd er rekening mee dat hormonen tijdens de zwangerschap een impact kunnen hebben. De wimperextensies kunnen bijvoorbeeld sneller afvallen.

De wimpers worden aangebracht met een speciale lijm, die gemaakt is met natuurlijke ingrediënten en geen chemische middelen bevat. Zelfs met gevoelige ogen zou u geen problemen mogen ondervinden.

De dampen van de lijm kunnen de ogen een beetje prikken, maar alleen als u ze niet gesloten houdt.
Het is ook mogelijk om een ​​lijm te gebruiken die geen dampen afgeeft, maar deze lijm houdt niet zo lang.

Lijm met dampen: houdt maximaal 8 weken vast (als uw natuurlijke wimper er niet af valt).

Lijm zonder dampen: houdt maximaal 2 weken vast (als uw natuurlijke wimper er niet af valt).

Ongeveer 6-8 weken als u ze met zorg en respect behandelt. Vergeet niet dat dit een semi-permanente schoonheidsprocedure is. De groeicyclus van een echte wimper is ongeveer 25-28 dagen. Wimperextensions duren niet drie maanden, dit is valse reclame door andere salons.

After Care-producten zijn verkrijgbaar in de salon en in de webshop.

Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van uw wimpers: als de natuurlijke wimpers vallen, komen de extensions ook mee. Om volle wimpers te behouden, moet u om de paar weken opnieuw vullen.

Wimpers hebben een natuurlijke groeicyclus, maar het is onmogelijk om te zien wanneer ze eruit vallen. Normaal gesproken vallen elke dag 2-5 natuurlijke wimpers af en we merken niet veel verschil. Helaas kunnen er soms rond dezelfde tijd veel wimpers uitvallen. Als u erg veel pech heeft, kan dit binnen enkele dagen nadat u uw wimperextensions heeft gekregen gebeuren.

De meeste mensen zullen het niet nodig vinden om mascara te gebruiken, omdat de wimperextensions u al een volledige look geven. Het gebruik van mascara, eyeliner of andere make-up rond de ogen kan geen kwaad, maar gebruik alleen producten op waterbasis. Breng de mascara alleen aan op de uiteinden van uw wimpers, niet in de buurt van de wortels. Als u mascara in de buurt van de wortels aanbrengt, kan de lijm niet meer vasthouden en kunnen de extensions loskomen.

De wimperextensions hebben en behouden hun mooie gebogen vorm. Daarom is het niet nodig om een wimperkruller te gebruiken. Wanneer u een wimperkruller gebruikt, kunt u uw natuurlijke wimpers en de wimperextensions beschadigen.

Binnen 24 uur na de behandeling
Symptomen: rode ogen, lichte irritatie.
U heeft waarschijnlijk gevoelige ogen en reageert op de lijmdampen. Dit zal binnen een dag of twee verdwijnen. Als u jeuk krijgt, huiduitslag, gezwollen oogleden, vurige rode ogen, brandende pijn, kan dit een allergische reactie zijn. In dit geval moeten de extensions zo snel mogelijk worden verwijderd. Is de reactie erg intens? Neem dan anti-histaminetabletten. Zodra de ergste symptomen zijn verdwenen, moeten de extensions nog steeds worden verwijderd. Een allergische reactie is zeldzaam, maar in sommige gevallen kan het gebeuren.

Na 24 uur na de behandeling
Symptomen: Jeuk, lichte irritatie.
U heeft waarschijnlijk wat vuil verzameld tussen uw wimperextensions. Was de wimpers grondig met water en babyshampoo, laat de wimpers drogen en kam ze vervolgens. Als u niet succesvol bent, kunnen wij ze voor u schoon maken.

Een paar dagen na de behandeling
Symptomen: Jeuk, huiduitslag, gezwollen oogleden, vurige rode ogen, brandende pijn, etter.
Als dit enkele dagen na de behandeling gebeurt, is het waarschijnlijk een infectie. Meestal wordt dit veroorzaakt doordat de ogen niet dagelijks grondig worden gereinigd. In dit geval moeten de extensions worden verwijderd en is het noodzakelijk een oogzalf van de arts te krijgen om de infectie te bestrijden.

Nee, we raden dat ten zeerste af. U kunt uw natuurlijke wimpers beschadigen. Laat het altijd door een specialist verwijderen. Met een speciale remover kunnen de extensions snel en zonder schade aan de natuurlijke wimpers worden verwijderd. Gebruik zelf nooit olie om te proberen de extensions los te maken, onze lijm is hiervoor te sterk. Hierdoor loopt u het risico dat de lijm verandert in een kleverige of harde substantie, die u natuurlijke wimpers beschadigt en een hoog risico op irritatie of infectie.

Helaas zijn er mensen die wimperextensions aanbieden zonder de juiste training en ervaring.

We kunnen altijd de extensions verwijderen en nieuwe perfect uitziende wimperextensions aanbrengen volgens uw wensen.

Kom alsjeblieft naar de afspraak zonder mascara, make-up of crèmes rond de ogen, en krul uw wimpers ook niet.

Als u extreem lichte, natuurlijke wimpers heeft, is het aan te raden deze geverfd te hebben voor uw wimperextensions afspraak, maar dit is niet nodig.